Winchester Vadászbolt - Vadász webáruház    és egyéb termékek forgalmazása olcsón, kedvező áron.

ÚJDONSÁGOK »

AKCIÓS TERMÉKEK »

Gyorskereső:

  Fegyverek, lőszerek
  Fegyver tartozékok, kellékek
  Távcsövek, optika
  Lámpák
  Kések
  Ruházat, lábbeli
  Terepfelszerelés
  Táskák, tokok, szíjak
  Ajándéktárgyak, egyéb
  Kutyafelszerelés
  Vadgazdálkodás

Vadászboltunk

Üzletünk bemutatása

Vegye szemügyre kínálatunkat személyesen is! Látogasson el hozzánk! Szeretettel várjuk üzletünkben, ahol kellemes környezetben nézelődhet, és készséggel segítünk a választásban.

Bemutatkozás

Pirka Lászlónénak hívnak, keresztnevem Ibolya. 1991 óta működtetem vadászboltomat Vas megye egyik kisvárosában, Körmenden.

A kezdetektől értékesítek fegyvereket és vadászati felszerelést, de az áruválasztékot folyamatosan bővítettem. Így a vásárlók ma már szinte mindent megkaphatnak üzletemben, ami egy vadászatnál szóba jöhet; ugyanakkor a bolt kínálata az íjász-, darts- és kutyafelszereléshez tartozó termékcsoportokra is kiterjed.

Fejlődésünk legújabb állomása - mellyel egy régi álom valósult meg -, hogy 2007 novemberében a bérelt üzlethelyiségből egy saját tulajdonú, nagyobb alapterületű ingatlanba költöztünk. A 70 m2-es szaküzlet szebb környezetben fogadja az érdeklődőket, kényelmesebb vásárlást biztosít, és egyúttal a tárolási, raktározási lehetőségeink is jelentősen javultak.

Az eltelt több mint 15 év alatt megszerzett tapasztalatokat, vevői visszajelzéseket az áruválaszték kialakításánál, a vásárlók kiszolgálásánál, tájékoztatásánál egyaránt jól tudom alkalmazni. Azonban állandóan figyelemmel kísérem a megjelenő újdonságokat is.

Célom továbbra is egy folyamatosan fejlődő, és - színvonalas szolgáltatásainak köszönhetően - a környéken meghatározó szerepet betöltő szakkereskedés működtetése.


Az üzlet jellemzői

Kiváló minőségű termékek

Mindig nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy jó minőségű, színvonalas termékeket árusítsunk. Az általunk forgalmazott fegyverek, eszközök a kiváló műszaki paraméterek, a megbízhatóság, a hosszú élettartam, és a jó alkatrész-utánpótlás követelményét egyaránt kielégítik. A ruházati termékeket a kényelmes viselés, a praktikusság és a strapabírás jellemzi. Termékpalettánk neves hazai és nemzetközi gyártók kínálatából áll össze.


Széles választék

A minőségen kívül a széles választékot is fontosnak tartjuk. Az egyes árutípusokon belül több fajta terméket kínálunk, hogy mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbbet. Egyedi igényeket is ki tudunk elégíteni: megrendelés esetén, a készleten nem tartott, de a gyártók, nagykereskedők kínálatában szereplő termékek beszerzését is vállaljuk.


Szakszerű kiszolgálás

Üzletünkben szakszerű tájékoztatással segítjük a vásárlók eligazodását és választását. Célunk, hogy minden vevő az igényeinek és lehetőségeinek leginkább megfelelő terméket kapja.


Kedvező árak

A beszállítókkal, gyártókkal kiépített kapcsolatainknak köszönhetően a minőségi termékeket kedvező áron tudjuk kínálni vásárlóinknak.


Megközelítés, nyitvatartás

Üzletünk és egyben a webáruházas rendelések átvételi pontja Körmend belvárosában, könnyen megközelíthető helyen található. A kinagyítható térképeken megtekintheti pontos elhelyezkedését.

Cím: Körmend, Hunyadi János u. 26/b.


Nyitva:

hétfőtől péntekig: 9.00 - 17.00

szombat: 9.00 - 12.00


Untitled Document

Az Ön kosara jelenleg üres

Kosár módosítása >>

Porcelán gulyás étkészlet

Bruttó ár: 19900 Ft-tól

Élvefogó csapda - Rókához, macskához

Bruttó ár: 18 290 Ft

Zsigerelő eszköz cserélhető pengével

Bruttó ár: 4 590 Ft

Fegyverszekrény Diana 3

Bruttó ár: 44 900 Ft

Nemesis 80% soft

Bruttó ár: 10900 Ft-tól

Csalimadár varjú szárnyakkal

Bruttó ár: 3 790 Ft

Vadász esernyő

Bruttó ár: 14 000 Ft

ANTIFER Vadriasztó oldat

Bruttó ár: 10 500 Ft

VILÁGHY éjjeli lámpa fácános motívummal

Bruttó ár: 29 990 Ft

Gumicsizma bélelt fűzős

Bruttó ár: 21900 Ft-tól

Vadász-szék 61 cm

Bruttó ár: 9 999 Ft

Vadász-szék Ülőbot Sétabot Cserkelőbot

Bruttó ár: 10 900 Ft

Szkíta Merev szarvú íj

Bruttó ár: 17 900 Ft

Csörlő zsigereléshez

Bruttó ár: 15 980 Ft

Disznókábító pisztoly

Bruttó ár: 42 990 Ft

Fókazsír/Grasso Foca

Bruttó ár: 2 500 Ft

Vadászkürt

Bruttó ár: 47 000 Ft